Voor wie?

Een Australian Labradoodle is geen hond met een strik erom. 
Met de juiste hoeveelheid aan energie en met veel liefde, is het wel een heerlijke gezinshond die voor veel mensen geschikt is.

Je moet echter niet bang zijn voor veel borstel- & trimwerk en oneindige hoeveelheid zand in huis. 

Daarnaast is het van groot belang dat je tijd hebt en de tijd neemt. De Australian Labradoodle is geen hond die geschikt is om vaak alleen te moeten zijn. 

Natuurlijk wordt er vaak naar kleur, krullen en sekse gekeken. Alleen zijn al die zaken echt compleet onbelangrijk wanneer de pup een karakter heeft dat niet bij de leefstijl van een gezin past. 

Dé match ontstaat door;

  • Persoonlijke gesprekken met de toekomstige verzorger(s). 
  • Mijn inzicht in de ontwikkeling van de pups. 
  • En de resultaten van de afgenomen test door de gedragsdeskundige. 


Deze ingrediënten zorgen voor de meest passende, liefdevolle match voor zowel de Doodledoo als de nieuwe verzorger(s).

Kennismaken?

Een hond vraagt een hoop tijd, liefde en geduld. En de gemiddelde leeftijd van een Australian Labradoodle is 12 tot 15 jaar. 


Daarom is het voor mij heel erg belangrijk dat de hond in een liefdevol thuis terechtkomt waar hij alle zorg krijgt die hij verdient. En dat hij minimaal hetzelfde krijgt als hij bij mij heeft gekend.


Ik zoek de nieuwe verzorger(s) zorgvuldig uit. Dus het is fijn als je bij je inschrijving al wat informatie geeft over je woonsituatie/gezin en je motivatie om zo'n lieverd toe te willen voegen aan jouw leven.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Gastouder(s)

Doodledoo brengt op een kleinschalige, liefdevolle manier Australian Labradoodles groot. Ik vind dat iedere hond het recht heeft op maximale liefde, aandacht en mentale uitdaging. En omdat ik het “huiselijke” wil houden, werk ik met gastouder(s).

 

Ik zoek een samenwerking vanuit het hart. Voor het moment dat de natuur meisjes geeft, die uitblinken in karakter, gezondheid en schoonheid. Die dus de échte ' X-Factor' bezitten.


Deze bijzondere samenwerking kan dus alleen als er gastouders zijn, die met dezelfde intentie en passie voor mijn hond(en) willen zorgen. Én die daarnaast dus een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van Doodledoo.

 

Wat ik van jou verwacht, is dat je haar een liefdevol thuis geeft. Dat je de verbinding aangaat vanuit je hart en dus zorg draagt voor een liefdevolle opvoeding, genoeg beweging, mentale uitdaging en heel veel knuffels. 
Je hoeft geen aanschafgeld te betalen. Wel neem jij de standaardkosten van een hond op je, zoals het voer, hondencursus, eventuele dierenartskosten e.d. 
Onderzoekskosten, foto's van heupen en patella, dek- en bevallingskosten, komen voor mijn rekening. 

Hiertegenover staat dat het meisje drie keer bij ons terug komt om gedekt te worden en een nestje te krijgen. Tijdens de hele kraamperiode blijft ze bij ons. Wanneer het meisje klaar is, wordt ze automatisch overgeschreven op naam van de gastouder(s).  


Heb je interesse? Stuur me dan een bericht. Ik kijk uit naar een liefdevolle samenwerking!