Kennismaken met de mama's & mama’s to be

Neeltje

Doodlelaar Neeltje | ALAEU 9313
Lieve Neeltje is hét knuffelgen waarmee Doodledoo is geboren. Samen met Nova is zij mijn beste vriendin. Ze heeft een enthousiaste energie met veel humor. Neeltje staat gelijk aan pure liefde!

Neeltje is in 2020 voor de eerste keer mama geworden. En wat heeft ze dat goed gedaan, een echt natuurtalent! Samen met Doodlelaar Max heeft zij 5 pups op de wereld gezet, namelijk; Teddy Rose, Myra, Willem, Gijsje & Tommy. 
Neeltje mocht voor een tweede keer mama worden. Zij heeft het leven gegeven aan 6 pups, namelijk: Suuz, Suus, Paco, Gijsje, Bodhi & Cooper.

Teddy Rose

Doodlelaar Teddy Rose | ALAEU 13277

Mag ik jullie voorstellen aan dit knappe meisje, Teddy Rose. Buiten het feit dat ze zó knap is, is ze ook erg lief, aanhankelijk en lekker ondeugend.
Teddy Rose woont samen met haar grote vriendin Sammy Rose bij liefdevolle gastouders, waar ze in haar speelse, nieuwsgierige en gevoelige karakter helemaal zichzelf mag zijn. 
Haar uiterlijk en toegankelijke uitstraling zorgt voor veel bekijks. En naast een beetje gek doen, is ze heel zorgzaam en houdt ze ook ontzettend van knuffelen. Aan aandacht geen gebrek, maar voor Teddy Rose mag het altijd meer zijn.

Myra

Doodlelaar Myra | ALAEU 13278
Myra is de zus van Teddy Rose en samen zijn zij de dochters van Neeltje & Max.  
Wat een lieverd! Myra is zacht, lief, zorgzaam en gevoelig meisje. Een echte knuffelkont. 
Myra is erg mensgericht en houdt alles graag in de gaten. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een middenslag medium. Myra groeit op in Hoogerheide met 2 kindervrienden. Ze boft enorm met haar liefdevolle gezin!  

Bowie

Doodlelaar Bowie | ALAEU 15242
Bowie is op 17 augustus 2021 geboren. Bowie woont ook bij 2 kindervriendjes, die helemaal verliefd op haar zijn. Ook de andere lieve gezinsleden, zorgen dat Bowie niets te kort komt. Ze krijgt werkelijk alle aandacht die ze verdient. Bowie, je bent een meisje van de toekomst en ik hoop dat je jouw zachtaardige, vrolijke karakter mag doorgeven.

Suuz

Doodledoo Suuz | ALAEU 15843
Dit kleine meisje is geboren op 24 november 2021. Zij komt uit het tweede nestje van Neeltje samen met Moos. Suuz woont in Bergen op Zoom en wat boft ze met twee hele lieve kindervriendjes. Lief meisje, speel, ontdek, knuffel en geniet in jouw lieve gezin. Suuz, hopelijk mag je in 2023 ook mama worden.

Suus

Doodledoo Suus | ALAEU 15842
Ook Suus is op 24 november 2021 geboren. Zij zal iets groter worden dan haar zusje Suuz. En ook zij is samen met haar gezin aan het ontwikkelen en groeien. Suus woont in Etten-Leur en mag hopelijk met haar sterke gen in 2023 voor Doodledootjes zorgen.