Kennismaken met de mama's & mama’s to be

Myra

Doodlelaar Myra | ALAEU 13278
Myra is de zus van Teddy Rose en samen zijn zij de dochters van Neeltje & Max.  
Wat een lieverd! Myra is zacht, lief, zorgzaam en gevoelig meisje. Een echte knuffelkont. 
Myra is erg mensgericht en houdt alles graag in de gaten. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een middenslag medium. Myra groeit op in Hoogerheide met 2 kindervrienden. Ze boft enorm met haar liefdevolle gezin!  

Myra heeft recent vol trots haar eerste nestje gekregen. En wat heeft ze dát goed gedaan! De lieve jongens Cooper & Obilou en ondeugende meisjes Nora, Semmi, Bobbi & Maya hebben een mooie, liefdevolle start van Myra gekregen.Super trots op jou!

Bowie

Doodlelaar Bowie | ALAEU 15242
Bowie is op 17 augustus 2021 geboren. Bowie woont ook bij 2 kindervriendjes, die helemaal verliefd op haar zijn. Ook de andere lieve gezinsleden, zorgen dat Bowie niets te kort komt. Ze krijgt werkelijk alle aandacht die ze verdient. 
Inmiddels heeft Bowie een fantastische date gehad met Stuuk, het was werkelijk liefde op het eerste gezicht. En over een paar weken weten we of er liefdesbaby's verwacht worden. Ik hoop dat je jouw zachtaardige, vrolijke karakter mag doorgeven.

Suuz

Doodledoo Suuz | ALAEU 15843
Dit kleine meisje is geboren op 24 november 2021. Zij komt uit het tweede nestje van Neeltje samen met Moos. Suuz woont in Bergen op Zoom en wat boft ze met twee hele lieve kindervriendjes. Lief meisje, speel, ontdek, knuffel en geniet in jouw lieve gezin. Suuz, hopelijk mag je in 2024 ook mama worden.

Suus

Doodledoo Suus | ALAEU 15842
Ook Suus is op 24 november 2021 geboren. Zij zal iets groter worden dan haar zusje Suuz. En ook zij is samen met haar gezin aan het ontwikkelen en groeien. Suus woont in Etten-Leur en mag hopelijk met haar sterke gen eind 2023, begin 2024 voor Doodledootjes zorgen.

Kennismaken met de papa's & papa’s to be

Max

Dutchdoodles Max | ALAEU 9301
Max is onder andere de vader ven Myra & Teddy Rose, Willem, Gijsje & Tommy. Maar hij heeft inmiddels al voor wat meer nakomelingen gezorgd, waarbij je zijn ogen overal in terugziet.
Een aantal ingrediënten waaraan Max zeker voldoet; ondernemend, lief, actief, speels, zachtaardig, een tikkeltje jaloers, maar vooral een grote knuffelbeer.

Max mag ook ingezet worden door collega-fokkers. 

Cody

Labradoodles Playground Cody | ALAEU 18013

"Liefde vermenigvuldigd zich als je het deelt"
Samen met Doodlelaar en Labradoodles Playground stel ik jullie voor aan deze knappe man, die op 29 september 2022 is geboren.
Hij zal menig harten veroveren en doen smelten. Onze man voor de toekomst!

Job

Labradoodles Playground Job | ALAEU
Deze knappe, zeer stabiele, rustige jonge man met een mega mooie zachte energie, komt de Doodledoofamilie versterken! En Job mag in de toekomst zijn nu al befaamde charmes door gaan geven.
Maar voor dat het zover is, gaat hij eerst uitgroeien tot een stevige kerel bij zijn nieuwe gezin, waar het hart voor dieren heel groot is. Een échte roedel!